FRANCHISE OPPORTUNITY
MEMBERSHIP
SCHEDULE of COURSES
E-LEARNING PORTAL
NEWSLETTER REGISTRATION
SPECIAL COMBAT SYSTEM
EXECUTIVE SECURITY SERVICE
PSA BROCHURE

Együttműködési megállapodás PSA-IAEPA

2014.07.12

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy együttműködés jött létre a PSA Academy és az Amerikai Egyesült Államok egyik vezető oktatási intézménye az International Academy of Executive Protection Agents- IAEPA között.

A különleges oktatási módszereinknek és a kidolgozott nemzetközileg elfogadott oktatási anyagainknak na és természetesen az oktatóinknak és tanulóinknak köszönhetően akik szintén hírnevünket vitték a világban megkeresést kaptunk az Amerikai Egyesült Államok egyik vezető oktatási intézményétől az International Academy of Executive Protection Agents szervezetétől Georgia-ból. 

Ez az intézet a civil biztonságvédelmi szakemberek oktatása mellett az állami biztonsági és FBI ügynökök, rendőrök kiképzésében, továbbképzésében is részt vesz Georgia államban és az egyik legelismertebb oktatási intézmények egyike az Egyesült Államokban.

Ez a Tréning Academy a jövőben nemzetközi szinten szeretne együtt működni velünk és franchise partnerünkként csatlakozik a PSA Academy nemzetközi akadémiai hálózatunkhoz valamint egyúttal mint hivatalos PSA képviseletként is fog működni és képviselni minket az USA- ban George államban is.

Az intézet nem csak szakmai oktatásairól vált ismerté hanem alapítójáról is aki nem más mint Dr. Leonard C. Holifield. Egy élő legenda 10 dan-os karate nagymester az amerikai hadsereg volt tagja aki harcolt az öbölháborúban és Chief Combatives Instruktorként éveken keresztül képezte az amerikai különleges csapatokat egységeket mint pl: U.S. Special Forces, ROK Special Forces, Infantry, Airborne, Air-Recon, Military Police, Psy Ops, Field Artillery and SRT – Special Reaction Team

Több harcművészeti és közelharc tankönyv megalkotója és harcművészeti díj tulajdonosa, az International Close Combat Instructors Association egyik alapító tagja a Sikaron Karate Federation alapítója és még hosszan sorolhatnánk tartalmas és elismerésre méltó életútját.

A PSA Academy vezetőségének örömére szolgál, hogy az alapító iránymutatásait követve, ilyenkor is visszacsatolódni látszik, hogy a hosszú évek fáradhatatlan munkája meghozza gyümölcsét és, hogy a valódi szakmai alapokon történő minőségi oktatás mindenhol megtalálja magának a hegy csúcsára vezető utat.

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a PSA Akadémia alapítójával Csikány Norbert-el együtt minket is megtiszteltetésként ért a felkérés aminek örömmel tettünk eleget.

Így nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy az idei évben a PSA Academy Asia-i Kirendeltségének megalapítása után az Európai és Ázsián piacon kívül immár nem csak kurzusszervezőkön keresztül hanem hivatalos képviseletként is képviseltetjük magunkat és tréningszolgáltatásainkat az Egyesült Államokban is.

Tisztelettel

PSA Academy vezetősége

<< Back

In association with...